1. Help Center
  2. Legal
  3. Cookie Policy for your site

Wilt u een cookiebeleid voor ShoeSize.Me op uw website?

Het onderstaande model kunt u kopiëren en plakken in het cookiebeleid van uw eigen webshop op uw website. De template beschrijft hoe cookies worden gebruikt en beheerd door ShoeSize.Me AG en de ShoeAI technologie.

Sectie [XX] ShoeAI by ShoeSize.Me AG

Wij gebruiken de ShoeAI-technologie van ShoeSize.Me AG ("ShoeSize.Me"). ShoeAI is een dienst die online shoppers naar de juiste schoenen leidt, d.w.z. schoenen die ze willen, die hen passen en die beschikbaar zijn in een geschikte maat. ShoeAI berekent pasmaten en laat je ook sneller de juiste maat aan je winkelmandje toevoegen, en leidt je - als de juiste maat niet beschikbaar is - naar beschikbare alternatieven.

Wanneer u ShoeAI gebruikt op een pagina van onze website, maakt uw browser een directe verbinding met de servers van ShoeSize.Me en wordt de informatie die u invoert naar de servers van ShoeSize.Me verzonden. ShoeSize.Me ontvangt ook technische informatie over uw interacties met de plugin (inclusief uw IP-adres), zoals nader uitgelegd in het privacybeleid van ShoeSize.Me. Voor meer informatie over het doel en de omvang van de verwerking van persoonsgegevens door ShoeSize.Me, zie het privacybeleid van ShoeSize.Me, dat hier beschikbaar is: https://www.shoesizeme.com/policy/.

Daarnaast delen wij met ShoeSize.Me gepseudonimiseerde informatie over producten die op onze website zijn gekocht en geretourneerd om de maatberekeningen steeds nauwkeuriger te maken. Wij delen geen informatie die u direct identificeert (zoals uw naam of unieke e-mailadres). U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen deze verwerking door contact met ons op te nemen.

ShoeSize.Me gebruikt Matomo (self-hosted) om het verkeer te analyseren en ShoeSize.Me te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren.

ShoeSize.Me verwerkt uw geanonimiseerde e-mailadres en IP-adres en kan cookies gedurende 12 maanden in uw browser opslaan. Deze gegevens worden alleen door ShoeSize.Me verwerkt. Lees de privacyverklaring van ShoeSize.Me voor meer informatie (https://www.shoesizeme.com/policy/).